Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2004

900 δις στους τουρκοκύπριους?!!!

Αποδεικνύεται συνέχεια ότι με την πολιτική των υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα που εφαρμόζεται χρόνια τώρα, δεν κερδίζουμε τίποτα. Αντίθετα, χάνουμε συνέχεια και από κάτι. Βήμα-βήμα οδηγούμαστε και σε ολοένα πιο επκίνδυνα μονοπάτια. Δεν ξέρω, ανησυχώ πολύ για το μέλλον αυτού του τόπου..

Άκουσα σήμερα ότι η ευρωπαική ένωση ενέκρινε χρηματοδότηση 900 δις στους τουρκοκύπριους, ώστε να τους βοηθήσει λέει να ευημερήσουν. Άκουσον άκουσον! Θα δώσουν όχι ένα, όχι δύο αλλά 900 δις σε έναν πληθυσμό 210.000! Κάνατε τα μαθηματικά? Έτσι μπράβο. Αυτό σημαίνει ότι αναλογούν κάτι λιγότερο από 4.5 εκατομμύρια στον κάθε κάτοικο! Καταλαβαίνετε πόσα λεφτα είναι αυτά γι'αυτούς.
Για σταθείτε ρε παιδιά. Ίσως εγώ να είμαι παράξενος και να μην το βλέπω λογικά. Θεωρείτε εσείς φυσιολογικό η ευρωπαική ένωση να χρηματοδοτεί μια περιοχή (γιατί δεν είναι κράτος, ούτε η ευρωπαική ένωση το έχει αναγνωρίσει σαν κράτος) που ούτε καν ανήκει στην ευρώπη με τόσα λεφτά?

Και γι' αυτούς που πιθανόν να πουν, "τη χρειάζονται αυτή την τονωτική ένεση, αφού δεν έχουν στον ήλιο μοίρα", θα τους απαντήσω ότι αυταπατώνται όσοι νομίζουν ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε στον απλό λαό για να βοηθήσουν στην ανάπτυξή του. Όλα θα πάνε στον τουρκικό στράτο κατοχής. Τα πάντα ελέγχονται στη βόρεια κύπρο από το στρατό και μόνο αν φύγει αυτός (πράγμα που δε γίνει ποτέ κατά πώς πάει), μπορούμε να μιλάμε για ελπίδα ευημερίας.

Δυστυχώς όλα αυτά περίμενα να τα ακόυσω από τα στόματα των ελλήνων ευρωβουλευτών. Απογοητεύτηκα όμως πλήρως από τους ευρωβουλευτές Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς που ψήφισαν υπέρ (!!!) της επιχορήγησης. Μόνο οι ευρωβουλευτές της κύπρου την καταψήφισαν και από τους έλληνες ο Καρατζαφέρης.

P.S Άμα βλέπω τσογλάνια (έλληνες μάλιστα) να καίνε την ελληνική σημαία μες στην στην ελλάδα φρικάρω. Με το πρόσχημα "είναι παιδιά", "είναι αναρχικοί μωρέ", τα ΜΜΕ έχουν καλλιεργήσει μια ιδιαίτερη ανοχή στις πράξεις τους τα τελευταία χρόνια. Εγώ αυτό που θέλω είναι να εφαρμόζεται ο νόμος. Όταν κάποιος σπάει τζάμια μαγαζιών ή πυρπολεί αυτοκίνητα στο κέντρο της θεσσαλονίκης πρέπει να διώκεται ποινικά. Τελεία και παύλα. Και όταν καίει το σύμβολο του έθνους πρέπει να θεωρείται κατάπτυστος από το κοινωνικό σύνολο. Αρκετά πια με αυτές τις πορείες του πολυτεχνείου που καταλήγουν σε πανηγύρι κάθε χρόνο. Αν είναι να καταλήγουν έτσι, καλύτερα να τις καταργήσουν μια και καλή.

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

I used the bdsm phone sex Olympics in my team talk. When I went to bed,
Kelly Holmes turned me on - which is sad for me isn�t it? bdsm phone sex

8:16 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home