Τετάρτη, Ιανουαρίου 19, 2005

Μας κόβουν την T.V

Αχ αυτή η τηλεόραση..

Ρε παιδιά ξέρω δε θα με πιστέψετε, αλλά εγώ θα σας το εξομολογηθώ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ (αλήθεια ο τρίτος είναι στη σειρά ή ο τέταρτος?) ΟΥΤΕ ΑΝ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ.

Το τελευταίο θα με ενδιέφερε αν είχα μετοχές της ΠΗΓΑΣΟΣ (ή όπως άλλιώς τη λένε) στο χρηματιστήριο. Μια που το έφερε η κουβέντα όμως..τι κομπίνα κι αυτή. Την Παρασκευή διαδίδεται ότι γίνεται η πώληση και μετοχή ανεβαίνει και την Τρίτη μπουμ..την πατήσαμε την πεπονόφλουδα. Τι να πούμε τώρα τα τετριμμένα..Ότι κάποιοι έχασαν τα λεφτά τους και κάποιοι πλούτισαν μέσα σε μια μέρα?

Τέσπα..Καμιά σειρά που να’χει γέλιο θα βάλετε ρε? Καμιά ταινία της προκοπής που να΄ναι και της τελευταίας δεκαετίας μήπως? Δηλαδή είναι απίστευτο. Να θέλεις να κωλοβαρέσεις στο σπίτι και να μην ξέρεις πώς. Ευτυχώς και τα Yahoo!Games και κάνω καμιά νίκη στο σκάκι και χαίρομαι;)

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

TV sucks. Αν εξαιρέσεις κάποια πολύ συγκεκριμένα προγράμματα (το πρωινό της ΝΕΤ με τους δυο τυπάδες ας πούμε) όλα τα υπόλοιπα είναι τραγικά.

Και όσον αφορά τα δελτία ειδήσεων Star και Alter, είναι καλή φρίκη. Αίσχος. Ντροπή!

lukuliuS

10:09 π.μ.  
Blogger Revekka said...

Το να είσαι δημοσιογράφος στη χώρα μας τη σήμερον ημέρα είναι πολύ παλλούκι!ακου με και μένα που το Σπουδάζω το αντικείμενο και έδωσα και πανελλαδικες για να μπω στη σχολή τρομάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!Α!Αν δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις να πας δόκιμος...Μπορεί να είσαι μακριά από το σπίτι σου για κάποιο χρόνο αλλά είναι ζωή και κότα...

12:03 μ.μ.  
Blogger Nassos K. said...

Το Mega ανακοίνωσε ότι θα ξαναβάλει τους "Απαράδεκτους". Αν είναι δυνατόν!!!

Οσο για την ιστορία Μπομπολα-Αγγελόπουλου, αντιγράφω από το blog μου:
Η Γιάννα Α.-Δ. τηλέφωνεί στον Θόδωρο Α.
Θ: Ναί;
Γ: Αγάπη μου, το βράδυ που θα έρθεις στο σπίτι, φέρε και κανένα περιοδικό, καμιά εφημερίδα.
:-)

8:25 μ.μ.  
Blogger Areth said...

Και,ναι,το mega έβαλε απαράδεκτους...!
Καλημέρες..

1:06 π.μ.  
Blogger Stefanos said...

Χεχε..Ωραίο Crazy Monkey!
Μόνο που στο δρόμο του Θεόδωρου του έτυχε κάτι με την υγεία του και δεν μπόρεσε να περάσει από το περίπτερο:)

Όντως είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα του δημοσιογράφου Rebecca κυρίως γιατί στην Ελλάδα όλα είναι θέμα κυκλώματος. Είσαι μέσα στο κύκλωμα, όλα καλά. Είσαι στην απέξω, πεινάς και δε σε ακούει ή διαβάζει κανένας. Πολύ απλά.

Ξέρω παιδί που δουλεύει στο Μέγκα εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς να έχει πάρει δραχμή. Και καλά δοκιμαστικά μέχρι να τον προσλάβουν. Μόνο που το παιδί έχει πάει 60 κιλά από την πείνα και από τις 10 ώρες δουλειά τη μέρα. Έλεος δηλαδή..

12:28 μ.μ.  
Blogger Revekka said...

για όλα τα παραπάνω λοιπόν που είπες δεν πρόκειται να δουλέψω ποτέ στην τηλεόραση!!!και σε εφημερίδα που μου είπαν να πάω το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά!!Δύσκολοι καιροί για νέους δημοσιογράφους και μάλιστα με πτυχίο...
ευτυχώς για μένα και για τους γύρω μου τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και περνάω πολύ καλά!Η ερώτηση ήταν σε μια στιγμη αδυναμίας που σκεφτόμουν κάτι χυλόπιτες...Πρέπει να κόψω τα καψουροτράγουδα!!!!!

3:42 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home