Παρασκευή, Απριλίου 07, 2006

9/11..τελικά τι έγινε;

Άραγε ποτέ θα μάθουμε την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε την 11η Σεπτεμβρίου στην Αμερική; Σίγουρα οι Αμερικάνοι δεν έχουν αφήσει όλη την αλήθεια να βγει προς τα έξω. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα η αλήθεια να είναι τελείως διαφορετική από αυτή που πιστεύουμε.

Π.χ δείτε εδώ κάποια στοιχεία για το χτύπημα στο Πεντάγωνο που δεν ξέραμε.

Ή εδώ ίσως το πιο πλήρες βίντεο για τα γεγονότα εκείνης της μέρας.

Είναι καλό να στείλετε τα link και σε φίλους γιατί είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα.

7 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα "παρουσιάζουν". Και πάντα αυτό κάνουν...Φτιάχνουνε την τούρτα και εμείς την τρώμε, αλλά μέχρι πότ?

7:30 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

18 Απριλίου 1979: Ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος πρωτοαντίκρισε τον κόσμο.. Ήρθε για να ζήσει τις ιδέες και τα θέλω του με πάθος και για να γεμίζει και τις δικές μας τις ζωές με ένταση, χαμόγελο, καλοσύνη, αγάπη.. Συνέχισε έτσι :) Χρόνια πολλα και ο,τι καλύτερο!!!
Σμάρω

2:16 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Χρόνια πολλά ρε άτομο. Κοίτα να δεις τί μαθαίνει κανείς από τα comments!
Πολλές ευχές, μη-κάγκουρα!

8:18 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Giati kaneis parea me tin poutana ti mor? Exei parei to palio in olo - phonesex. Kai konteuei na parei to miso GRNET. Ase pou kanei kolpa me ta passwords kai aunanizetai meta...Enan, ton alvano, apo to in.gr, kontepse na ton skotosei. Pantremenoi ki oi dio kai xemialistikan. Exei paidi i mor, to xei petameno na megalonei me ti mana ths. Kai to paidi me pantremeno, pou ton xorise...Exeis antra esi?

211 365 9157 einai to tilefono tis douleias ths, mi nomizeis.

8:18 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ναι. Εγώ είμαι η πουτάνα η mor που λες, η Κατερίνα Ι Πανούτσου. Και είμαι χοντρή και "φάλαινα" όσο με λες. Και ό,τι θέλω είμαι και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν. Και με όποιον θέλω γαμιέμαι, και στο σπίτι μου και στο net και στα ξενοδοχεία και στη Βραδυνή και στο Βήμα. Ναι. Αυτός είναι ο αριθμός του τηλεφώνου μου. Ναι, και το παιδί το μεγαλώνει η μάνα μου - είναι ορφανό. Και, ναι, ξεμυαλίζω. Δεν σε αγαπάω, πάψε να με ενοχλείς.

Συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου.

Κ.

8:49 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP zithromax taken with allegra or antihistimine Modern and contemporary area rugs Comet nutone vacuum cleaner bag Marquise cut peridot earrings Kia italia Sebring gtc convertible wheel 20 Alabama boating safety enhancement act of 2001 Sex slave auction stories Funny answering machine and pager message sounds

8:50 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Θέση blog σας προσφέρει το ίδιο υποβάλει το άλλο συντάκτη του άρθρου, αλλά εγώ σαν σας πολύ καλύτερα.

11:15 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home